YouTube Odnoklassniki Twitter Facebook
Despre UNICA SPORT
Administrația
Administratori
Instructorii
Maseze
Despre UNICA SPORT

Bine aţi venit în familia noastă, familia UNICA SPORT!!
În anul 1998 a fost înfiinţată prima sală de shaping a reţelei noastre, ulterior, în proces de evoluare în anul 2002 a fost înregistrată Asociaţia de Shaping din RM, aceasta în decurs de 10 ani s-a transformat în cea mai mare reţea de săli de sport din RM, astfel în 2010, cu 16 săli la activ, ne-am redenumit - UNICA SPORT!

 Fondatorul acestei mari familii este Tomaş Galina, care în prezent este preşedintele Asociaţiei de Shaping din RM şi directorul general UNICA SPORT, care a elaborat un program propriu de exerciţii ce constă nu doar în modelarea siluetei prin practicarea efortului fizic, dar şi  propagarea  unui mod de viaţă sănătos prin informarea clientelor despre alimentaţia raţională.
Shaping-ul este un sistem patentat în Rusia, Sankt-Petersburg, 1991. Este un sistem de măsuri educaţionale fizice asanative, care au ca obiectiv primar fortificarea sănătații, modelarea siluetei, având la bază activarea proceselor metabolice din organism, prin promovarea unei alimentaţii raţionale şi a efortului fizic dozat.

Prima sală cu denumirea Bio-Ritm, a fost înfiinţată în anul 1998, pe strada Ştefan cel Mare 200, activitatea acesteia fiind în baza patentei. În anul 2001 s-a deschis filiala Bios, situată în sectorul Botanica al oraşului Chişinău pe bd. Decebal 3. În următorii ani noi am mai crescut, astfel în anul 2003 a fost inaugurată filiala Bio-Shape. Începând cu anul 2005 fiecare următoare filială inaugurată îşi are propriul director, Tomaş Galina deţinând funcţia de Preşedinte a Asociaţiei de Shaping din Republica Moldova. Astfel în anul 2005 – filiala Bio-Forma (director Gorea Angela), anul 2006 – filiala Bio-Style (director Gorea Angela), 2007 – filiala Bio-Body (director Croitor Stela), anul 2008 – filiala Shape+ (director Griţcu (Iabanji) Ludmila), 2009 - filiala Bio-Life (director Cociug Olga). Începînd cu anul 2009 directorul filialei Bio-Ritm este Suhodolscaia Galina, directorul filialei Bios este Nichifor Svetlana, iar din 2010 directorul filialei Bio-Life a devenit Bruchis Tatiana. În toamna anului 2010 s-au înfiinţat: filiala Siluleta+ (director Griţcu (Iabanji) Ludmila) şi filiala Sport Line (director Gorea Angela). În urma multiplelor solicitări din partea clientelor care frecventează antrenamentele de shaping în sectorul Ciocana, al orașului Chișinău, au fost deschise încă 2 filiale: Bios Star (director Nichifor Svetlana) și Sport+ (director Griţcu (Iabanji) Ludmila). Din 2013 UNICA și-a surprins plăcut clientele cu noile sali mult solicitate în sectorul Poșta Veche - filiala Shape+ (director Griţcu (Iabanji) Ludmila), iar filiala din or. Ialoveni a fost redenumită Proshaping. În același an s-a deschis filiala Bio-Ritm 2 în sectorul Botanica în frunte cu directorul filialei cu același nume Suhodolscaia Galina. Toamna anului 2013 a continuat cu deschideri mult așteptate, în cartierul Sculeni  (sectorul Buiucani) și-a început activitatea - filiala Star Studio (director Bruchis Tatiana). 

"Am format un program unic de exerciţii, după care şi în prezent activează toţi instructorii UNICA SORT. Desigur, în timp totul evoluează astfel şi programa iniţială a evoluat, fiind perfecţionată iar o dată cu aceasta şi nivelul de pregătire a instructorilor a avansat. Scopul urmărit de mine în timpul creării acestui complex de exerciţii a fost nu doar slăbirea, dar menţinerea sănătăţii şi promovarea unui mod de viaţă sănătos." – Tomaş Galina, preşedintele Asociaţiei de Shaping şi directorul general UNICA SPORT.

În prezent suntem 16 reprezentanţe ale UNICA SPORT 
şi scopul nostru este unul comun: sănătatea şi frumuseţea
clientelor noastre.

Suntem o familie, a cărei
membru poţi fi şi Tu!!!